”Internetului i-au Crescut Bani” – educație cripto și blockchain relaxată

”Internetului i-au Crescut Bani” este un proiect educativ care își propune să abordeze zona cripto și blockchain într-un mod relaxat și uman. Bitcoin și întreg ecosistemul izvorât din această criptomonedă suferă de o reputație destul de proastă datorită complexității subiectului. Iar cele mai multe explicații se rezumă la partea tehnică, astfel adresându-se unui număr limitat de oameni.

Acest proiect își propune să rezolve problema complexității prin folosirea unui limbaj nontehnic și accesibil majorității. Accentul fiind pus pe explicații contextuale și pe problemele care pot fi rezolvate utilizând aceste tehnologii.

”Internetului i-au Crescut Bani” are două jumătăți. Prima parte a luat forma unui ebook care dorește a fi cel mai simplu mod de a înțelege bitcoin și criptoeconomia din jurul său. Iar cealaltă parte este cel mai cool webshow despre bitcoin, o serie video care taie în bucățele mici blockchain-ul și cripto pentru a fi înțelese cât mai ușor. Dorim să avem informația structurată în cât mai multe moduri, pentru a ajunge la mai mulți oameni. Ebook-ul se poate descărca gratuit de aici, iar webshow-ul poate fi urmărit pe canalul de youtube Prosocial Labs.

Ebook-ul ”Internetului i-au Crescut Bani” este licențiat sub creative commons și conținutul său poate fi folosit parțial sau în întregime atât timp cât sursa este citată. Mai mult de atât, acest ebook este un proiect în derulare care este deschis la contribuții de la întreaga comunitate cripto din România. Oricine este liber să vină cu propuneri pentru a îmbunătăți și completa informația din carte. Așteptăm cu drag contribuțiile la lish@prosocillabs.com.

Credem foarte mult în impactul pozitiv pe care îl vor avea în societate criptomonedele și tehnologia blockchain. Și dorim să punem umărul în Romania la dezvoltarea acestui ecosistem într-un mod armonios, transparent și etic. 

Pe acest drum al educației suntem împreună cu partenerii noștrii de la LDV Cypto Bank Exchange și Goana După Bitcoin. Cărora le mega-mulțumim pentru încrederea și sprijinul acordat!

Viitorul e aici și noi îl prezentăm cu zâmbetul pe buze! 

Liked it? Take a second to support Prosocial Labs on Patreon!

Leave a Reply

Close Menu
×
×

Cart