Cele trei faze

Pentru a asigura autosuficiența vom încerca o strategie în trei pași care va combina materiale comerciale cu platformele de crowdfunding și produse freemium. Fiecare pas va încerca să se bazeze pe cel de dinainte și să asigure o creștere durabilă.

Faza 1: Blockchain Think Tank

Primul nostru pas este de a produce conținut relevant în spațiul blockchain. Primul produs este ebook-ul numit “Internetului I-au crescut bani – Introducere în Criptoeconomie “, care poate fi descarcat din pagina downloads. Viitoare astfel de proiecte vor include subiecte precum ecosistemul Steem, Oracoli Blockchain și Democrație Digitală Directă prin blockchain.  

Aceste materiale vor fi disponibile în cât mai multe formate posibil, cum ar fi audiobooks și webinars. Scopul nostru este de a oferi toate aceste informații gratuit pentru a maximiza șansele ca informația să ajungă la oameni. Dacă doriți să accelerați acest proces, puteți trimite materialele noastre sub formă de  cadou pentru prieteni, sau vizitați pagina noastră de donații. 

Faza a doua: Ciclul de Startup  

În acest stadiu Prosocial Labs devine un efort de antreprenoriat social, care urmărește să faciliteze comportamentul durabil. Scopul nostru este de a crea platforme digitale care să fie sustenabile din punct de vedere moral, social, ecologic și economic și să utilizăm metadatele rezultate pentru a proiecta modele durabile de comportament care pot aduce schimbări pozitive în lume. 

Am trasat o abordare structurată care centrează eforturile noastre în jurul celor patru piloni ai comportamentului prosocial, care sunt altruismul eficient, colaborarea consensuală complementară, educația open source și artele prosociale. Puteți afla mai multe despre aceste direcții de acțiune accesând pagina Comportament Prosocial. 

Planul nostru este de a crea platforme ergonomice și mobile-friendly care să faciliteze comportamente specifice asociate fiecăruia dintre cei patru piloni pentru a afla care sunt cele mai eficiente modele comportamentale și pentru a le dărui lumii. 

Faza a treia: Incubatorul Prosocial 

În acest stadiu, dorim să luăm tot ce am învățat despre comportamentul prosocial și să încercăm să creăm un impact cât mai pozitiv posibil. Vom fi în căutarea de startup-uri și idei care pot face lumea un loc mai bun. 

Ne propunem să avem o structură clară de altruism eficace și de management a impactului, care să poată fi reprodusă pentru a maximiza efectele incubatorului și, de asemenea, pentru a dezvolta un model criptoeconomic care să ajute la finanțarea eforturilor pe care le sprijinim.

Close Menu
×
×

Cart